Showdecoratie

Wanneer je zelf geen naaiwonder bent en geen familie of kennissen hebt die je hierin bij kunnen staan, is er gelukkig altijd nog een aantal adressen waar je showdecoratie kant-en-klaar kunt bestellen: gordijntjes, topdeks, bodembedekking en mandjes voor in de showkooi.

De adressen die we hier noemen zijn grensoverschrijdend, je kan er immers ook nog idee?n bij opdoen om toch nog zelf aan de slag te gaan met draad en naald. Deze verzameling kant-en-klare showgordijntjes zal in de loop der tijd worden uitgebreid.

Liever zelf maken? Klik dan hier om ideeën op te doen.

Katzen Schuhe

Alles für die Katz

Een ander adres voor show decoratie is de Britse kortharen fokker vom Fuchsgrund. Naast showgordijntjes zijn o.a. kussens en slaapmandjes met sierstiksel verkrijgbaar.

Ook de 'schoenen' (Schuhe) die Dagmar maakt zijn werkelijk de moeite waard om even naar te kijken of misschien zelfs wel te bestellen.K?figdeko

naar de website

showdekoration.de

Voor glamourkatten die graag willen opvallen. Naast complete showsets zijn hier bijvoorbeeld ook reiskennel overtrekken en kattenslabbetjes verkrijgbaar.showdekoration.de

naar de website

Poespas

Showgordijntjes zonder toeters en bellen: netjes, functioneel en goed geprijsd. Sets van 2 gordijntjes met striklinten en meegeleverde S-haakjes voor extra zekering aan de zijkanten.

showdekoration.de

naar de website

Liever zelf maken? Lees hier tips hoe dit te doen.

laatste update van deze pagina: 01.02.2022