Kittenpakketten(voor kattenfokkers om mee te geven aan de kersverse kitteneigenaren)

Diverse merken kattenvoer verstrekken kittenpakketten om mee te kunnen geven aan de nieuwe eigenaren als het kitten uitvliegt. De pakketten zijn gratis of tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar.

Omdat ik alweer ruim 7 jaar in Duitsland woon, heb ik weinig zicht meer op de mogelijkheden in Nederland als het gaat om (gratis) kittenpakketjes. Ik vond dit altijd wel een leuke pagina en hoop hem nu met hulp van u als bezoeker opnieuw op te gaan bouwen en actueel te houden.
Vandaar de oproep: laat mij via onderstaande link weten van door welke voermerken u in de gelegenheid wordt gesteld om al dan niet tegen betaling kittenpakketjes mee te geven bij overdracht van het kitten aan de nieuwe eigenaar.

 

TinloTinlo


Bij Tinlo kan gespaard worden voor kittenpakketten via het BARFmenu Kennel & Cattery programma.

Voorwaarden:
1. men staat officieel ingeschreven bij een rasvereniging.?
2. men beschikt over een kennel of cattery naam. ?

Via deze link kan contact opgenomen worden met Tinlo over dit programma.

Kosten: gratis*
*Elke aanschaf van een doos BARFmenu - Cattery Professional geeft recht op één gratis kitten- of puppypakket, welke bestemd is om aan de nieuwe eigenaar mee te geven als het kitten de cattery verlaat.

naar de website...

Prins
Prins


Prins biedt kittenpakketten aan voor breeders. Hiertoe dient u geregistreerd als breeder (A-fokker/cattery) bij Prins te zijn.

De inhoud van dit pakket is nog een geheim voor mij, wie oh wie helpt mij aan een beschrijving van de inhoud, een indicatie van de kosten en een foto?

Kosten: onbekend

naar de website...

CarocrocCarocroc voor de kat

Ook Carocroc biedt graag gratis kittenpakketten aan haar fokkers en asielen.

De kittenpakketten kunnen besteld worden via het verkooppunt waar u momenteel uw verpakkingen haalt.Carocat Super Premium Kitten food

Het kittenpakket bevat o.a. informatie over Carocrocvoeding, een maatbeker en een zakje kittenvoer.

Dit alles komt in een handige shopper.

Kosten: gratis

 

AnimondaAnimonda

Bij het Duitse Animonda kan men zich als fokker registeren en met catterykorting rechtstreeks kattenvoeders vanaf hun magazijn bestellen, ook als Nederlandse fokker.Animonda kitten starterpakket Zooplus
Tevens zijn er als gratis startpakket voor kittens mooie bewaarboxen verkrijgbaar gevuld met o.a. droogvoer (vom Feinsten Deluxe Kitten) en natvoer in zakjes, kuipjes en blikjes.

Kosten: gratis.

Fokker
Fokker


Fokker biedt kittenpacks aan om de nieuwe eigenaren van uw kittens kennis te laten maken met Fokker.
Helaas schiet de pagina waar deze packs aan te vragen zijn door mijn Duitse IP-adres naar een pagina die nog in aanbouw is. Ik kan om die reden hier nog geen verdere info geven.

Kosten: onbekend


Royal CaninRoyal Canin


Als u een nest kittens heeft waaraan u Royal Canin voert (of gaat voeren), kunt u bij Royal Canin Babycat pakketten aanvragen.
De nieuwe eigenaren kunnen op deze wijze tevens kennis maken met Royal Canin Kittenvoeding. Indien u uw adresgegevens via info.nld@royalcanin.com aan Royal Canin doorgeeft, zenden zij u meer informatie over deze Babycat pakketten regeling toe.

Wat zit er in het kittenpakket?
De inhoud verschilt per pakket. Daarbij zit er altijd het volgende in:

  • De kittengids met handige informatie over de verzorging van het kitten
  • Een waardebon, zodat de kitteneigenaar direct de juiste Royal Canin gezondheidsvoeding met korting kan kopen
  • Een spaarkaart
  • Een handige maatbeker
  • Dit alles zit in een speciale tas

Kosten: gratis

naar de website...

 

laatste update van deze pagina: 19.04.2015