Links naar bevriende Noorse boskatten catteries

Om mee te beginnen natuurlijk eerst onze eigen banner. Als u ons wilt linken waarderen we dat zeer.
Klik op de afbeelding om de banner met instructies te downloaden.
Link de banner naar: http://www.noorseboskatten.net

cattery van de Moeshoek

Hieronder is een aantal banners van catteries/liefhebbers te vinden waar ik meer mee heb dan met anderen. Op de volgende pagina vindt u links naar andere Noorse boskat catteries en op de laatste pagina de overige links.

Wild Cat's Noorse boskatten

Jaren terug kwamen Colinda van cattery Wild Cat's en ik via het internet toevallig aan de praat over Lykke die met haar overmatige vachtgroei best wel eens een trimbeurt kon gebruiken. Al snel daarna kwamen we erachter hoeveel we met elkaar gemeen hadden en groeide in de loop der jaren een steeds hechtere vriendschap, en ik kom na mijn werk dan ook met regelmaat een bak thee bij haar halen.

In 2016 vertrouwde zij mij haar lievelingetje Buffalo toe, waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben!

Skidbladnir

Was het 2002, of misschien toch 2003? In mijn prille begin als Noorse boskatliefhebber kwamen Petra en ik elkaar op verschillende Yahoogroepen tegen. Het zaadje van onze vriendschap had wat tijd nodig om te groeien, maar in 2013 is deze echt tot bloei gekomen.
Onze opvattingen over fokken en het type van ons ras stemmen praktisch geheel met elkaar overeen, en zo kwam het dat er inmiddels maar liefst vijf Moeshoekjes in cattery Skidbladnir wonen.

  • pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3